Neutrals







[EN]:
Sometimes is good to wear lighter colours, especially during the summer, even though I tend to wear lots of black in the hot season! But today I changed it and I'm wearing neutrals, light beige shades which look very feminine and are very well suited for summer. This beautiful silk made dress reminds me of the clothes worn by the ancient Romans, it just gives me that vibe. So, again a very girly look that I really love! I hope you'll enjoy it and don't forget you should always have in your closet a pair of nude or light beige shoes and if possible a dress too!



[RO]:
După o absenţă mai lunga de pe blog, şi aici mă refer la ţinute, ca aşa pe alocuri am mai postat cât de cât, revin cu o rochie foarte feminină achiziţionată de pe site-ul Kurtmann.ro, pe care o ador. În principiu, vara e bine să purtăm culori mai deschise sau alb, ori nuanţe neutre, deşi eu umblu mai mult în negru, cel puţin în ultima perioadă, nu aş putea să spun şi de ce. Chiar şi prietenii au observat că port mult mai mult negru decât de obicei şi, în plus, tot cumpăr haine negre! Dar acum, am zis că ar fi frumos să port nuanţe neutre, tonuri de bej, mai ales că sunt perfecte pentru sezonul cald. Apoi, modelul rochiei mi se pare că aduce destul de bine cu rochiile purtate în Roma antică, pe care le ador, mai ales că mereu mi s-au părut extrem de feminine. 
Şi ca un scurt sfat, ca de final, nu uitaţi că este ideal să aveţi în şifonier o pereche de pantofi cu toc/sandale nude sau bej, vă scot din multe încurcături! Şi o rochie în acelaşi ton ar fi bine să existe acolo undeva!




















Wearing:

Dress/Rochie - Comma, via Kurtmann.ro
Shoes/Pantofi - Zara
Belt/Curea - Asos
Watch/Ceas - River Island




Follow me on:



7 comments

  1. E foarte, foarte frumoasa si deosebita rochita <3 :*

    ReplyDelete
  2. thats such a beautiful elegant dress, u look great
    kisses,
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  3. beautiful classic dress
    x
    http://anoddgirl.blogspot.com.au

    ReplyDelete
  4. Foarte frumoasa rochita ta, pur si simplu o ador! De fapt, intreaga tinuta e tare finuta si feminina <3 love it! pupici

    http://flashforwards.blogspot.de/2015/06/black-snake-skin.html?m=1

    ReplyDelete
  5. Your hair looks great, and so as your outfit!

    xo,
    priceless-ambition.blogspot.pt

    ReplyDelete
  6. foarte frumoasa rochia...esti superba!

    www.eager4fashion.com

    ReplyDelete
  7. Foarte frumoasa si deosebita rochia!! Love <3

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics